BISTRO EIJG&WIJS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro Eijg&wijs. Meer weten? Ontdek meer

18 aug 2022 om 8:18 IVM werk eten op later tijdstip gepland, Eten kwam te vroeg, planning in de war l, uiteindelijk eten koud.
7 aug 2022 om 21:11 Eten kwam een uur te laat waardoor het eten koud bezorgd werd.
29 jul 2022 om 18:45 Patat was erg slap Burger was daarentegen heerlijk
3 jul 2022 om 7:37 Eten was zoals altijd erg lekker. Jammer genoeg was het broodje pulled chicken koud. Niet afgekoeld, maar koelkast-koud. Ik denk dat dit zo hoort, maar dit stond niet zo op het menu. Had ik dit geweten had ik 'm niet besteld. Voor de rest perfect.
27 jun 2022 om 21:20 Het eten was heerlijk en grote porties, zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgtijd was wel iets langer dan verwacht maar het was het wachten waard.
28 mei 2022 om 8:48 Echte aanrader vooral de dikke burgers lekker vlees en echt waar voor je geld!
28 mei 2022 om 8:47 Wat een toppers, zo vriendelijk en snelle bezorging. En eten warm en smaakte prima
22 mei 2022 om 21:50 Bezorging was iets te laat, maar eten was warm en lekker. Omdat de bezorging te laat was, kwamen ze later met ijs en andere lekkernijen het goed maken. Erg attent!
1 mei 2022 om 20:56 Als ik meer sterren kon geven, deed ik dat. Wat ongelooflijk lekker! Een goed gekruide en perfect gebakken (enorme) burger, goed belegd op een super vers (enorm) broodje. Bezorging precies op tijd.
10 apr 2022 om 9:06 Bestelling veel te laat. Voor zessen besteld en om kwart voor acht bezorgd, terwijl kwart over zeven was afgesproken. Prijs-kwaliteit zeer onvoldoende. Hamburger net een stuk leer. Doen we niet weer.
26 mrt 2022 om 16:41 Heerlijk eten en snelle levering! Tot de volgende keer
22 mrt 2022 om 20:30 prima eten , goed en vriendelijke bezorgster, \keurig in een warm houd tas bezorgd. We hadden glutenvrij eten erbij. dit ook keurig apart verpakt