BISTRO EIJG&WIJS

BISTRO EIJG&WIJS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro Eijg&wijs. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 20:56 Als ik meer sterren kon geven, deed ik dat. Wat ongelooflijk lekker! Een goed gekruide en perfect gebakken (enorme) burger, goed belegd op een super vers (enorm) broodje. Bezorging precies op tijd.
10 apr 2022 om 9:06 Bestelling veel te laat. Voor zessen besteld en om kwart voor acht bezorgd, terwijl kwart over zeven was afgesproken. Prijs-kwaliteit zeer onvoldoende. Hamburger net een stuk leer. Doen we niet weer.
26 mrt 2022 om 16:41 Heerlijk eten en snelle levering! Tot de volgende keer
22 mrt 2022 om 20:30 prima eten , goed en vriendelijke bezorgster, \keurig in een warm houd tas bezorgd. We hadden glutenvrij eten erbij. dit ook keurig apart verpakt
20 mrt 2022 om 14:23 Super lekker! Vooral de soepen
6 mrt 2022 om 10:50 Lekker eten en tijdig bezorgd!
15 jan 2022 om 19:33 Keurig op tijd. Flink belegd broodje. In ons geval voldoende voor 2 personen. Vriendelijk. Kwan nog apart terug voor het vergeten toetje!
28 dec 2021 om 21:06 Ondanks de bezorger pech had onderweg ( waar ik netjes over werd gebeld) was het eten weer heerlijk! Absolute aanrader!
20 dec 2021 om 20:10 De mega sandwich en de soepen zijn aan de prijzige kant maar goed van smaak. De broodjes hamburger hebben een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke bezorger en super snelle levering maar dat kan ook komen omdat we om de hoek wonen.
18 nov 2021 om 23:25 Pizza’s vind ik zeker geen aanrader, bezorging was niks op aan te merken
14 nov 2021 om 19:36 Heerlijk eten, goed warm en snel bezorgd.
14 nov 2021 om 19:36 De churos was niet lekker door dat er veel te veel kaneel op zat. Het broodje gezond was nat/klef waardoor hij echt niet lekker was. Mevrouw was niet aardig tegen personeel